fredag, 23 oktober, 2020
fredag, oktober 23, 2020

Lesbiskt par kastrerade och halshögg son som hämnd mot män

Två homosexuella kvinnor i Brasilien mördade den enas son genom att knivhugga honom i sömnen. Kroppen halshöggs sedan. Innan pojken dödades hade han torterats i över ett års tid. Lesbianerna såg våldsdådet som en hämnd mot män i allmänhet och i synnerhet mot pojkens far.

Rhuan Maycon blev bara 9 år gammal. Han mördades av sin mamma och hennes lesbiska älskarinna som ansåg att pojken var ett hinder för deras relation.

Innan Rhuan dödades utsattes han för transsexuell tortyr. I polisförhör framkom det att de båda kvinnorna ett år innan mordet skurit av hans penis och sedan försökt skapa en vagina genom att ytterligare stympa pojken mellan hans ben.

Efter mordet styckades pojken och lesbianerna försökte även bränna kroppen och sticka ut ögonen för att göra det svårare att identifiera honom.

Kommentarer

Nedan innehåll är kommentarer från våra besökare. Varje kommentator ansvarar för innehållet i kommentaren. Detta är ej redaktionellt innehåll.Vi ber dig att rapportera olämpliga inlägg så att våra moderatorer kan säkra en saklig och trevlig debatt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste

Kina går om USA som EU:s största handelspartner

Kinas ekonomi återhämtar sig efter pandemin

Utökade coronarestriktioner från regeringen

Svåra problem för bland annat nattklubbarna

Två kvinnor knivskurna nära Eiffeltornet

Dagar efter det islamistiska mordet på läraren

25-årig man mördad i Svalöv

Misstänkt mördare gripen

Populärt