fredag, 23 oktober, 2020
fredag, oktober 23, 2020

Orbán: Globalister största hotet mot nationell självständighet

Det globala nätverk som förespråkar ett “öppet samhälle” har “obegränsade finansiella och mänskliga resurser” och deras målsättning är tydlig: Att skapa “öppna samhällen med blandad etnicitet”. Så skall ske genom ökande invandring och genom att nedmontera den nationella demokratin och lämna över makten till den globala eliten. Men mot eliten har det "nationella motståndet" börjat organiseras och stärkas, med start i Ungern och Visegradländerna. Detta skriver Ungerns premiärminister Viktor Orbán i en lång essä i den ungerska dagstidningen Magyar Nemzet (“Ungerska Nationen”).

Det här innehållet är låst

Exakt24 existerar helt och hållet tack vare donationer från läsare som vill att vi ska kunna fortsätta vårt arbete. Bli månadsdonator och hjälp oss bygga en ny generation media som är rak, snabb, analytisk och som kan utmana ut etablissemangets medier och fake news.

 

Klicka här för att donera och få tillgång till exklusivt material

 

Kommentarer

Nedan innehåll är kommentarer från våra besökare. Varje kommentator ansvarar för innehållet i kommentaren. Detta är ej redaktionellt innehåll.Vi ber dig att rapportera olämpliga inlägg så att våra moderatorer kan säkra en saklig och trevlig debatt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste

Kina går om USA som EU:s största handelspartner

Kinas ekonomi återhämtar sig efter pandemin

Utökade coronarestriktioner från regeringen

Svåra problem för bland annat nattklubbarna

Två kvinnor knivskurna nära Eiffeltornet

Dagar efter det islamistiska mordet på läraren

25-årig man mördad i Svalöv

Misstänkt mördare gripen

Populärt