onsdag, 2 december, 2020
onsdag, december 2, 2020

Trump lovar stoppa all invandring

USA:s president Donald Trump meddelar att han tänker stoppa all invandring till landet genom en så kallad exekutiv order. Det skriver han på sitt Twitterkonto.

Till skillnad från länder som Sverige vill USA:s president Donald Trump använda coronakrisen för att begränsa invandringen till landet. Nu meddelar han på sitt Twitterkonto att han avser stoppa all invandring om så bara temporärt.

”På grund av attacken från denna osynliga fiende [coronaviruset] och för att skydda arbeten för våra fantastiska amerikanska medborgare kommer jag skriva under en exekutiv order som tillfälligt stoppar invandringen till USA”, skriver han.

Från demokratiskt håll har förslaget redan kritiserats. Den tidigare presidentandidaten Amy Klobuchar skriver bland annat att Trump ”attackerar invandrare och skyller sina misstag på andra”.

Kommentarer

Nedan innehåll är kommentarer från våra besökare. Varje kommentator ansvarar för innehållet i kommentaren. Detta är ej redaktionellt innehåll.Vi ber dig att rapportera olämpliga inlägg så att våra moderatorer kan säkra en saklig och trevlig debatt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste

Stor mobilisering mot den nya franska säkerhetslagen

Kommer lagförslaget att överleva protesterna?

Har en anställd på Dominion Voting Systems skrutit om att ha riggat valet mot Trump?

Anklagelserna om valfusk och konspirationsteorier fortsätter att hagla från båda sidor

Man misshandlad av poliser för att han inte bar munskydd

Nytt bränsle i debatten om den nya franska säkerhetslagen

”Europa får inte ge efter för Soros nätverk”

Öppen konflikt mellan George Soros och Viktor Orbán

Populärt